DUIT KELAS CIKNBI

DUIT KELAS CIKNBI

[;I keep on falling in love with my husband]

Thursday, October 8, 2015

REVIEW : POLIS EVO

Assalamualaikum,


CikNbi nak bagi review sikit untuk cerita Polis Evo, baru je tengok semalam dengan suami. Saja amik yang midnight movie punya. Tengok cerita ni di City Square, Johor . Dah tak banyak pawagam yang sedang tayang cerita ni. Yela, memandangkan cerita ni pun dah lama ditayangkan kan. 

CikNbi dengan suami je lambat sikit nak nengoknye. Haha.

Ingatkan cerita melayu ni bosan, jalan cerita sama je. Tapi untuk cerita Polis Evo ni, Perghhhhhh!!
dari 10 bintang, CikNbi bagi 100 bintang. Komedi plus Aksiii....Wah! pecah perut duk gelak dalam wayang tu, tapi time suspens, cuak jugak..haha

so, sesiapa yang belum pergi tengok lagi tu, disarankan pegi. Berbaloi sangat-sangat duit tiket wayang tu.

Tunggu apa lagi, tempah je online tiket tu. Sonang cerita.

bye!

No comments:

DUIT KELAS CIKNBI